Om oss

iSYS har siden 1997 utviklet og levert programvare for integrasjon, handel, industri, lager og logistikk til det Skandinaviske bedriftsmarkedet.

Vi har sterke referanser, fornøyde kunder, et bredt spekter av løsninger og høy faglig og teknisk kompetanse.

Vi holder til i moderne og trivelige lokaler i Horten og våre utviklere, prosjektledere og løsningsarkitekter jobber tett sammen for å sikre god informasjonsflyt.

Vi samarbeider tett med lokalt universitet for å være med på å utvikle og opprettholde et aktivt teknisk miljø i regionen.

Vår visjon

iSYS skal være en attraktiv, synlig og seriøs aktør i det nordiske markedet med innovative programvareløsninger som gir våre kunder merverdi.

iSYS skal ha dyktige medarbeidere som sammen yter maks for å oppnå et godt arbeidsmiljø, gode leveranser og fornøyde kunder.

iSYS skal, gjennom bruk av lokale prosjektledere og utviklere, sikre både lokale arbeidsplasser, og gi en enkel og direkte kontakt mellom våre kunder og utførende part hos oss.

Vår strategi

iSYS skal med basis i egne ressurser utvikle og levere programvareløsninger og tjenester med høy kvalitet og fremtidsrettet teknologi.
Utvikling av programvare skal fokusere på gjenbruk av egne standardkomponenter og rammeverk på vår teknologiplattform.
Nye prosjekter skal vi oppnå med oppsøkende salg, strategiske samarbeidspartnere og mersalg til eksisterende kunder.