En åpnere verden

Stadig flere leverandører åpner sine løsninger ved å tilby åpne grensesnitt (APIer) som alle med riktig tilgang kan benytte.

På denne måten blir løsningene mulige å «fjernstyre» samtidig som løsningen selv fortsatt sørger for at alle data er korrekte.

Dette gir større muligheter for merverdi til kundene. Når en løsning er åpen på denne måten kan kunden selv – eller andre partnere – enklere tilby utvidet funksjonalitet rundt løsningen, ikke minst med tanke på integrasjon med andre løsninger i bedriften.

Dette er selvfølgelig noe vi i Integrasjonssystemer er glade for.

Dette betyr at også vi i større grad kan levere bedre integrasjoner til våre kunder.

For eksempel har både Visma og Uni Micro startet å åpne noen av sine ERP-løsninger.

For tiden er vi Integrasjonssystemer i gang med å opparbeide kompetanse om disse grensesnittene både mot Visma.net og Uni Economy.

Dette er løsninger vi tror markedet tar godt imot fremover, og vi ønsker å forberede og posisjonere oss til å kunne levere gode integrasjoner mot disse løsningene.

Vi gjør også vår egen PIM-løsning FFED åpnere.

I vår nye versjon som snart lanseres, er det i tillegg til en sterkt forbedret brukeropplevelse og mer effektiv arbeidsrutiner, vært fokus på å gjøre løsningen åpen.

All funksjonalitet blir tilgjengelig via åpne grensesnitt slik at også andre partnere og leverandører kan integrerer mot vår løsning.

Ja til et åpnere samfunn!