Kasse og Butikkdata

iSYS har laget en totalløsning for langtidslagring av journalfiler fra kassasystemer for vår nye kunde Kasse og Butikkdata.

Løsningen kjører sikkert hos vår driftspartner iSky, og har – som i de fleste av våre løsninger – iBridge som sentral komponent.

iBridge utfører alt av filkonvertering og rapportering, i tillegg til å være motor for web services som trengs for å understøtte web-sider for sluttkunder og tjenester for distribuerte Android-apper.

Les hva daglig leder Thomas Hassel skriver om samarbeidet:

«Kasse og Butikkdata AS er importør av CASIO kassasystemer og i forbindelse med nytt regelverk til kassasystemer i Norge hadde vi ett behov for utvikling fra en 3.part.
Vårt behov var opplasting av journalfiler til en skytjeneste for backup for senere å kunne konvertere og laste ned filene i ett format fastsatt av Skatteetaten, samt utvikling av en app som automatisk laster filer opp til skytjenesten. iSYS satte også opp en webside som grensesnitt mot våre kunder

iSYS brukte kort tid på å forstå oppgaven og bekreftet deres oppfattelse i ett oversiktlig tilbud før prosjektet ble igangsatt. Tidsplaner som ble satt ble holdt og iSYS har hele veien vært løsningsorienterte både på det forretningsmessige og tekniske plan i vår samarbeid.
KBD ser frem til ett langt og godt samarbeid med iSYS»

Thomas Hassel, daglig leder, Kasse og Butikkdata AS

Petter Engebretsen

Salgs- og Markedssjef
peb@isys.no