FEED – PIM-løsning

FEED er et kraftig PIM-verktøy fra iSYS som benyttes av mengder med Nordiske selskap, i ulike bransjer.

FEED gir deg full kontroll over alle dine produktdata i et intuitivt og effektivt brukergrensesnitt.
Systemet kan enkelt settes opp til å hente og sende produktdata til/fra både bransjedatabaser, leverandører og kunder, og samler all informasjon som tekster og attributter på ønskede språk, bilder, dokumenter og andre mediefiler.

Link produkter sammen og få kontroll!

Er det utfordrende og tidkrevende å holde produktinformasjon oppdatert og riktig i alle kanaler?

Mangler dere rutiner på å finne hvor originalene til produktbildet er lagret, hvor var den siste brukerdokumentasjonen igjen? 

Trenger du å administrere og dele varedata med kunder, leverandører eller bransjedatabaser?

Da er FEED noe du bør se nærmere på!

 

I FEED samler man all produktinformasjon på ett sted. Her administrerer du enkelt tekster på alle språk, oppretter attributter, knytter inn bilder, dokumenter og relasjoner til andre produkter enkelt og oversiktlig i ett og samme verktøy.

Når dere har en felles sannhet samlet i FEED kan denne benyttes mot deres nettsider og eHandel, eksporteres til leverandører, kunder, eksterne databaser osv. 

Datagrunnlaget er da samlet og det er enkelt å oppdatere produktinformasjon over alt hvor det er aktuelt. Og FEED kan tilpasses ulike bransjebehov.

Her kan det være mye tid å spare!

 

Integrasjoner

I FEED 2.0 finnes åpne API for integrasjoner med 3. parts-verktøy som ERP- og eHandelsløsninger. Skal data flyte mot eldre “on-premise”-løsninger løser vi dette enkelt med våre integrasjonsmoduler. 

​Mange av våre kunder har flere nettbutikker som B2B og B2C, POS-løsninger og behov for å sende data til kundenes systemer. FEED gir deg ett sted å vedlikeholde og kanalisere data.​

Endelig kan man konfigurere alle typer attributter, bilder, språkstyre  tekster og unike strukturer i ett system. FEED er lett å lære og har et godt brukergrensesnitt. Rett og slett en enkel og brukervennlig plattform for produktdata når du har behov for identisk  informasjon i flere kanaler.

 

Egen ETIM-modul

Det er utviklet en egen ETIM-modul for håndtering av ETIM-data for Elektro, Rør- og Byggenæringen, for rapportering av produktdata mot bransjedatabaser, kunder og leverandører.

Med FEED blir ETIM enkelt og du jobber smart og effektivt.

Petter Engebretsen

Salgs- og Markedssjef
peb@isys.no