Møt Bjørn - prosjektleder

La oss introdusere nok en blid prosjektleder i iSYS!

Etter å ha jobbet som lydtekniker etter videregående bestemte Bjørn seg for å heller bli ingeniør. Deretter jobbet han i shippingindustrien, oljebransjen, og vann og avløps-industrien - før han i 2018 begynte som prosjektleder i iSYS. 

Når en kunde har et behov trekker Bjørn i trådene som skal til for å tilfredsstille behovet best mulig. Han er opptatt av å ha en personlig relasjon til kunder for å finne ut av hva nettopp hver enkelt kunde trenger. Og med hjelp fra kollegaer i iSYS og samtaler med nettopp kundene strekker Bjørn seg langt for å møte deres ønske. Her ligger det et genuint ønske om å finne ut hvordan iSYS kan bidra best mulig for å lette hverdagen.

Bjørn har bidratt i ulike prosjekter i iSYS, men er primært deltager i InStock-prosjekter.

Bjørn er kanskje ikke den som roper høyest, men han er menneske-glad, imøtekommende og bidrar til å sørge for at alle har det bra.

Og det skal sies at selv om Bjørn trives på jobb kan han fortelle at ukas høydepunkt allikevel er når han får være med på orkesterøvelse sammen med sin yngste datter, som han deler sin musikkinteresse med. 

Forrige
Forrige

Møt vår kunde Kitch’n

Neste
Neste

Ultimate Nordic