Hasås AS med feed® PIM

Hasås AS har valgt feed® som sin PIM-løsning.

Med feed® skal man sørge for korrekte i NOBB- og Finfo-basene, alle nettsider, autogenererte produktark/FDV, trykte kataloger osv.

Arbeidet forenkles og man får kontroll og en enhetlig måte å jobbe på tvers av avdelinger og landegrenser.

Prosjektet startet opp i mai i et tett samarbeide med kunden, ERP-partner Auzilium og iSYS. Første steg er onboarding av NOBB og effektivisere arbeidet mot Byggtjeneste.

“Vi har valgt å gå for en PIM-løsning etter anbefaling fra vår ERP-leverandør, da vi ser dette vil forenkle vårt arbeid med NOBB betydelig. Løsningen feed® har et godt rykte i bransjen, og etter noen gode og innholdsrike møter med iSYS, var vi ikke i tvil om å velge denne løsningen. I fremtiden håper vi i tillegg å kunne implementere PIM-løsningen videre i bedriften i andre segmenter.”

Jørgen Norheim, Logistikk- og innkjøpsleder, Hasås AS

Om Hasås AS

Hasås AS er en stolt norsk produksjonsbedrift som har levert trelast og byggevarer i generasjoner – med kvalitet i alle ledd. Deres visjon er å være best på kvalitet og gi alt for å finne de beste løsningene – sammen.
Bedriften produserer kledning, og selger trelast, panel og byggevarer. Fra å være en liten sagbruksvirksomhet på 60-tallet, har de utviklet seg til å bli en betydelig aktør innen norsk trelast. I dag omsettes det for ca. 460 mill. og har blitt en flott gjeng på 70 ansatte.


1. januar 2021 ble Hasås AS kjøpt opp og er nå heleid av AT Skog SA. I tillegg kjøpte Hasås AS den svenske panelbedriften Lundgrens Hyvleri AB i 2022, noe som forsterker deres posisjon i markedet.

Les mer på deres hjemmeside

Forrige
Forrige

Møt Kristian - produktansvarlig for InStock

Neste
Neste

Hils på prosjektleder Ole-Kristian