Magasinet.no med InStock

Magasinet med instock.png

Friluftsmagasinet AS gikk i forrige uke live med vår WMS-løsning InStock.

Nettbutikken magasinet.no og tilhørende fysiske butikker har hatt en rivende utvikling de siste årene og Friluftsmagasinet så behov for å oppgradere løsningene for å støtte morgendagens utfordringer. De siste årene har de benyttet en tidligere versjon av løsningen med windows-terminaler.

iSYS er stolte over fornyet tillit og kundens valg av InStock som ny WMS.

Prosjektet ble planlagt med workshop for å få igjennom behov, utfordringer og tidstyver. Etter dette ble det noen dager med konfigurering og tilpasninger, og to dagers igangsetting med tilstedeværelse hos kundens hovedlager i Drammen.

“Førsteinntrykket er at systemet er brukervennlig og generelt lett å skjønne.

Til forskjell fra gamle systemer får man opp mer detaljert informasjon på ordreplukk og mottak av varer. Dette gjør at plukk og mottak av varer er mye lettere enn tidligere.

iSYS har stor forståelse for våre utfordringer i hverdagen og vi finner gode løsninger sammen.

Vi gleder oss til å se hvor dette prosjektet ender, og ikke minst alle de mulighetene som ligger foran oss, og nok en gang leverer iSYS til avtalt tid og pris.”

Rune Lien, lageransvarlig, Friluftsmagasinet AS

Om Friluftsmagasinet

Friluftsmagasinet er en av Norges mest erfarne forhandlere av jakt, fiske -og friluftsutstyr. Hos oss har vi ekspertise på de aller fleste felt innenfor friluftsliv. Enten du trenger nye støvler til kveldsturene med hunden, jaktklær for drømmejakta, fiskeutstyr til ferskvann og sjø eller du trenger funksjonelle klær til en aktiv hverdag.

Se nettbutikk her: magasinet.no

Forrige
Forrige

Wik & Walsøe - ny kunde med FEED

Neste
Neste

FEED - markedets raskest voksende PIM-løsning?