Mandarinen med InStock WMS

Mandarinen Import & Engros er en av Norges ledende leverandører innen asiatiske matvareprodukter og annet utstyr til storhusholdning. De fokuserer på autentiske asiatiske produkter, og mye av det de importerer er produkter og merkenavn som er kjente og mye brukt i Asia.

Med InStock WMS skal de nå effektivisere lager og lagerutiner, og få full kontroll i alle ledd.
InStock WMS vil gi full sporing på holdbarhet og digitaliserer lageret som tar i bruk mobile terminaler og fjerner manuelle plukklister, fraktetiketter, gule lapper og informasjon ved plukk.

Vi valgte InStock som WMS for å effektivisere og digitalisere flere prosesser som krever manuell oppfølging i dag. Vi tror InStock kan hjelpe oss med å redusere både bruk av tid og antall feil.

Vegard Lefdal, Mandarinen Oslo AS

Om Mandarinen
Mandarinen tilbyr matvarer som ris, olje, sauser, fiskeprodukter, alkoholdige drikker, emballasje, poser, servietter, riskokere og mye mer. Deres kunder er restauranter, dagligvarebutikker, caféer, kantiner, hoteller, cateringselskaper og grossister.

I 1981 startet Sunlih sin virksomhet i Bergen, og solgte produkter spesielt målrettet mot kinarestauranter. I 1998 ble virksomheten overtatt av Jimmy Chan, og navnet ble forandret til Mandarinen. I 2004 ble Mandarinen aksjeselskap, og i 2006 fikk de en ny medeier, Norgesgruppen, som nå eier 34 prosent av selskapet
Deres mål er at Mandarinen skal bli den beste leverandøren av asiatiske varer for alle som driver profesjonelt innen matbransjen.

De satser på kvalitet, punktlighet, fleksibilitet og ikke minst lave priser.

Les mer på deres hjemmeside her

Forrige
Forrige

Hils på prosjektsjef, Henrik!

Neste
Neste

Ole Moe AS med feed® PIM