Mediq Norge - ny kunde

Mediq.png

Mediq Norge er ny kunde av iSYS. Mediq Norge AS er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og sykepleieartikler til offentlige og private institusjoner og bedrifter i Norge, og til det internasjonale nødhjelpsmarkedet.

OnSite hos Mediq sørger for at deres kunder alltid har kontroll over egen varebeholdning.
Med daglige overføringer av produktdata vil de også alltid være oppdatert på hva som er tilgjengelig av produkter fra Mediq.
Dette gjelder også oppdaterte priser i app ved bestilling av varer.
Vi har automatisert prosessen ved å komme i gang med nye brukere, der de blir automatisk opprettet i OnSite via vårt integrasjonsverktøy.
Appen lastes ned enkelt fra Google Play og brukere får tilsendt brukerid og pin-kode for å logge seg på OnSite.

Kunder bygger enkelt opp lagerbeholdning sin, sette regler for hva som skal være minimum/maksimumsantall på lager, og basert på disse reglene automatisk få forslag til bestillinger. Trenger man å bestille eller søke opp nye varer skanner man enkelt QR-koden til Mediq, og får automatisk treff på produktet.
OnSite vil gi Mediq sine kunder en enkel måte å ha full kontroll på eget lager og bestillinger.

Om Mediq Norge

Mediq Norge AS betjener primærhelsetjenesten, offentlige sykehus, private klinikker, legekontor, og direkte til privatpersoner i ekspedering av blå resepter. I tillegg leverer de førstehjelpsutstyr gjennom et stort antall forhandlere, samt beredskapsløsninger i det internasjonale nødhjelpsmarkedet. Mediq Norge AS er en betydelig leverandør av utstyr til det norske Forsvaret og har vært sentral i oppbyggingen av de medisinske løsningene Forsvaret i dag bruker i internasjonale operasjoner.

Deres ledestjerne er at de sammen skal være best i å møte deres kunders behov. Ved å bygge deres egne merker gir de deres kunder flere og bedre alternativer. De legger betydelig vekt på å forenkle flyten av produkter, tjenester og informasjon til markedet. Deres integrerte IT- og logistikkløsninger gir store effektiviseringsgevinster. Disse elementene samlet, i tillegg til fokus på kvalitet og kompetanseutvikling, gjør at de kan tilby våre kunder kostnadseffektive og verdiøkende tjenester.

Mediq er et internasjonalt firma som finnes i 13 land, og har en ledende posisjon som leverandør av medisinsk utstyr og tjenester. Deres hovedkontor ligger i Utrecht, Nederland. Selskapet ble stiftet i 1899 og har ca. 3000 ansatte globalt. I Norge er de i overkant av 90 medarbeidere. Mediq har siden februar 2013 vært eid av det amerikanske private equity selskapet Advent International. 

Les mer på https://mediqnorge.no/

Forrige
Forrige

Inntre Kjeldstad med FEED som PIM

Neste
Neste

Steni med FEED