Møt vår kunde - Stork AS

I 1935 kommer det en mann fra Nederland til Stockholm, Sverige og etablerer selskapet Stork AB. På dette tidspunktet er elektrifiseringen påbegynt i mange byer og behovet for stikkontakter og brytere vokser. Nesten 30 år etterpå tar Hans Stork over firmaet til sin far, som stadig dreier seg mer og mer om å importere automasjonsprodukter for salg til den svenske industrien.

I 1983 etableres Stork AS i Oslo, datterselskap av Stork AB. Forretningsideen er den samme - import og salg av automasjonsprodukter. Det er først i 1993 at det etableres avdeling for import og salg elektromateriell. 

Stork AS er i dag 22 ansatte og holder til på Kolsås. De består fortsatt av to avdelinger; Elektroavdelingen, hvor det leveres produkter til elektroinstallatører og grossistmarkedet. Og automasjonsavdelingen, som leverer utstyr til shipping og annen type industri. 

Stork sitter på både import og direkte salg, som gjør at de kan ha konkurransedyktige priser. I tillegg er de et mindre firma hvor det er kort vei fra ide til beslutning - noe som åpner for muligheten til å snu seg fort om det skulle trengs. 

Og siden Stork kan levere både styringssystem og belysning til et og samme bygg gir dette mulighet for at de sitter med det totale ansvaret. Dette gir kunder en større sikkerhet for at alt fungerer som det skal.

Stork AS med feed® PIM.

Med feed® PIM oppdaterer Stork AS sine produkter i EFO-basen, sine hjemmesider og trykte kataloger.

Stork blir kunde av iSYS!

I 2012 begynte arbeidet med å skulle lage ny katalog. Gjennom ansatte i firmaet fikk Stork kjennskap til iSYS og de ble da startet et samarbeid med det som den gang het “iSYS PIM”. Basert på denne løsningen ble det laget ny katalog, samt at det ble basis for når Stork skulle gå over til ny nettside. Siden den tid har det kommet flere store oppgraderinger til det som i dag er blitt feed® PIM, som Stork er bruker av. 

feed® PIM blir brukt av Stork til deres 9000 artikler og de benytter dataen på deres nettside, samt til kataloger og EFO-basen. Avdelingsleder for elektro og teknisk sjef hos Stork, Steinar Alvestad, legger trykk på at muligheten for å oppdatere EFO-basen direkte fra feed® PIM er mye verdt. Han forteller også at behovet for ETIM-modul vokser og at det i dag er essensielt med en slik løsning. 

Stork AS er kanskje et “lite” firma, men det tar ikke vekk fra at de er et svært konkurransedyktig firma med en rik historie. 

Se mer på deres hjemmeside

Forrige
Forrige

Gilje Tre med feed® PIM

Neste
Neste

Mataki® - Nordic Waterproofing med feed® PIM