Norgesdekk med InStock

20200922_154739.jpg

Prosjektleder fra iSYS, Bjørn Kruuse-Meyer og avdelingsleder Norgesdekk AS Tønsberg, Johnny Mathisen på nytt 6000 kvadratmeter stort lager på Borgeskogen.


Norgesdekk AS er Norges største uavhengige dekkgrossist og har valgt InStock som sin lagerløsning (WMS) for hele kjeden. Et nytt flott lager på hele 6000 kvadratmeter sto klart 21. september for Tønsberg-avdelingen på industriområdet Borgeskogen. 

Fra første time i nytt bygg startet Norgesdekk med varemottak og ordreplukk med InStock fra Integrasjonssystemer AS (iSYS). Resterende lager i Oslo, Kristiansand, Bergen, Jæren, Trondheim og Narvik står for tur.

InStock+Norgesdekk2.jpg

InStock på lageret

Med moderne håndholdte enheter skal lagerpersonalet til Norgesdekk plukke ordre og utføre alle oppgaver knyttet til denne direkte på håndterminal, samt sikre god flyt mot deres ERP-løsning Dekkpro.

På trucker er det installert skrivere hvor personalet enkelt kan skrive ut vare- og lokasjonsetiketter.

InStock er full-integrert med Consignor, slik at personalet kun benytter InStock-app for å registrere kolli, vekt, velge transportør, rute osv.

Om Norgesdekk

Norgesdekk AS har sitt utspring fra Jæren Dekk gruppen, og ble etablert som selvstendig grossistkjede i februar 2010.

Siden oppstarten har Norgesdekk AS hatt en meget sterk utvikling, og er i dag Norges største uavhengige dekkgrossist. Via oppkjøp og nyetableringer er de i dag representert i store deler av Norge med totalt 7 avdelinger fra Narvik i nord til Kristiansand i sør.

Norgesdekk har siden starten hatt et sterkt fokus på utvikle og tilrettelegge for optimal drift, bredde og vareutvalg, nærhet til markedet, samt kompetanse og kundeservice.

Les mer om Norgesdekk her https://www.norgesdekk.no/

Forrige
Forrige

Gymo med InStock

Neste
Neste

CBK Distribusjon med FEED