Pipelife Norge med feed® PIM

Pipelife Norge AS bytter til feed® PIM for effektiv håndtering av produktinformasjon.

I en tid der digitalisering og strømlinjeformet produktinformasjon er kritisk for suksess, har Pipelife Norge AS tatt et viktig skritt mot forbedret effektivitet ved å bytte til feed® PIM. Denne overgangen markerer et stort skritt for selskapet i å modernisere sine prosesser og forbedre kundeopplevelsen.

Om Pipelife Norge

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. 

Pipelife Norge er en innovativ bedrift med egen forsknings- og utviklingsavdeling i Surnadal. De investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge. Helse, miljø og sikkerhet og kvalitet er alltid førsteprioritet.


Hvorfor feed® PIM?

feed® PIM er et verktøy som hjelper bedrifter å samle, administrere og distribuere produktdata. Systemet gir et sentralisert sted for alle produktrelaterte data, og sikrer at korrekt, konsistent og oppdatert informasjon distribueres på tvers av ulike kanaler. Med feed® vil Pipelife Norge AS nå kunne håndtere et stadig voksende produktsortiment på en mye mer effektiv måte.

Valget av feed® PIM og iSYS

«Med et stadig økende produktsortiment, er det helt essensielt å sørge for at spesielt bransjedatabaser oppdateres så effektivt og sømløst som mulig. Integrasjonene skal bare funke – uten at vi i Pipelife trenger bekymre oss. iSYS sin lokale tilstedeværelse og samarbeid med bransjedatabasene var derfor helt avgjørende for vårt valg av ny PIM.»

Knut Jøssang, Leder informasjonsløsninger og dataflyt


Fordelene ved byttet

Overgangen til feed® PIM gir flere fordeler for Pipelife Norge AS, inkludert:

  • Effektivisering: Med all produktinformasjon samlet på ett sted, vil det bli enklere å oppdatere og administrere dataene, noe som sparer tid og reduserer feil.

  • Konsistens: Konsistent informasjon på tvers av salgskanaler forbedrer kundeopplevelsen og bidrar til å bygge tillit til merkevaren.

  • Tilpasning: Feed® PIM tilbyr fleksible tilpasningsmuligheter, noe som gir Piplife muligheten til å skreddersy systemet til sine spesifikke behov.

  • Integrasjon: Systemet integreres sømløst med andre plattformer som brukes av Piplife, noe som muliggjør en helhetlig og sømløs databehandling.

  • Bransjedatabaser: iSYS har en rekke fordeler med lang erfaring og integrasjoner med bransjeløsninger som Cobuilder, NOBB, EFO og innebygget ETIM-modul.


Fremtiden med feed® PIM

Med implementeringen av feed® PIM ser Pipelife Norge AS frem til mer effektiv håndtering av produktinformasjon. Overgangen til mulighetene og fleksibilitet i feed® PIM vil utvilsomt bidra til at selskapet holder seg konkurransedyktig i markedet, samtidig som de møter kunders forventninger om nøyaktig og oppdatert produktinformasjon.

Se mer på deres hjemmeside her https://www.pipelife.no/ 

Neste
Neste

Møt vår partner: Monitor ERP