SG Armaturen

På et lager på 10.000 kvadrat i Lillesand finner du belysning-produsenten SG Armaturen. De står for omtrent halvparten av omsetning på armaturer i Norge.

For over 30 år siden ble den familieeide bedriften etablert - i dag har de fabrikk i Kina og Danmark, og har aktiviteter i åtte forskjellige land.

I fjor utvidet de produksjonen og begynte produksjon og salg av dimmere, brytere og stikkontakter. Dette er med andre ord et firma som har vokst mye siden sin oppstart. 

Før SG armaturen begynte å samarbeide med iSYS hadde de ingen systemer for produktdata. Det var katalogen som sist ble printet som gjaldt. Når de etter hvert skulle finne et PIM-system var det viktig at det var en framtidsrettet løsning og i 2018 begynte samarbeidet med iSYS og bruk av feed® PIM. 
I dag benytter de feed® mot EFO og nettsider.

Det er kjekt at vanlige folk kan håndtere det selv og med feed® PIM har det blitt mye enklere å håndtere produktdata enn vi gjorde tidligere.

Asle Åsmul, Product Manager, SG Armaturen

Selv om SG Armaturen fortsatt er familieeid opplever de stadig vekst og utvikling. Med mange kunder, og åtte forskjellige språk og marked, kreves det mulighet for tilpasninger og gode løsninger som gjør hverdagen enklere. De påpeker at de blant annet ønsker å bruke feed til enda mer enn de gjør i dag. 

Les med på deres hjemmeside

Forrige
Forrige

Ultimate Nordic

Neste
Neste

Lakkspesialisten AS med feed®