Steinhardt AS med feed® PIM

Steinhardt AS, en anerkjent leverandør til kjeder, forhandlere, og prosjekter, har tatt et strategisk skritt for å styrke sin digitale tilstedeværelse og effektivisere sin håndtering av produktinformasjon ved å velge feed® som sin PIM-løsning. 

Om Steinhardt AS

Steinhardt AS har etablert seg som en ledende leverandør i byggevareindustrien, spesialisert på sementbaserte byggevarer og tilbehør. Med sitt varemerke “Robust”, tilbyr selskapet en komplett serie produkter som er designet for å møte kundenes behov for kvalitet og holdbarhet.

Steinhardts fokus på et visuelt lettfattelig konsept har resultert i et sortiment som er både kompakt og komplett, noe som gjør det enklere for forhandlere å håndtere lager og for kunder å finne frem til riktige produkter.

Ved å implementere et intuitivt farge-navigasjonssystem og enkle produktnavn, har Steinhardt AS forenklet kjøpsprosessen for sine kunder, og gjort det raskt og enkelt å velge riktig produkt og tilbehør.

Dette kundeorienterte tilnærmingen har bidratt til å styrke merkevarens posisjon i markedet og bygge en lojal kundebase.

Valget av feed® som PIM-løsning

I en tid hvor digital tilstedeværelse og nøyaktig produktinformasjon er avgjørende for suksess, har Steinhardt AS valgt feed® som sin PIM-løsning for å møte disse utfordringene. 

feed® er kjent for sin brukervennlighet, fleksibilitet, og evne til å håndtere komplekse produktinformasjonsbehov på en effektiv måte. Ved å implementere feed® kan Steinhardt AS nå sentralisere all sin produktinformasjon, noe som gjør det enklere å oppdatere og distribuere nøyaktige data på tvers av ulike salgskanaler og digitale plattformer.

Les mer på deres hjemmeside her https://robustnorge.no/ 

Forrige
Forrige

Castor AS med feed® som PIM-løsning

Neste
Neste

Møt vår partner: Abacus IT!