Sune Sport er ny kunde

Sune Sport jan 2021.png

Sune Sport AS er ny kunde av iSYS og skal benytte FEED som PIM-løsning, InStock som WMS og iSYS HUB for EDI mot Btwentyfour.

Sune Sport har siden 1996 distribuert en rekke kjente varemerker innen sport og fritid, i tillegg til egne merkevarer.
Deres mål er å levere kvalitetsprodukter til fritidssysler gjennom hele året.

FEED skal benyttes for å samle alle produktdata i én løsning og effektivt sende til deres tre nettbutikker:

I løpet av våren lanseres nye nettbutikker som er under utvikling av Maksimer AS.

InStock som WMS

For å få kontroll og god flyt på lageret i forhold til varemottak, ordreplukk og telling er InStock valgt som ny WMS-løsning.

Med InStock tett integrert med Visma.net vil lagerpersonellet til Sune Sport få en effektiv hverdag med bruk av skanning på mobile enheter, og automatisk oppdatering av Visma.net.

iSYS HUB for EDI

Som alle andre bedriften i sportsbransjen har Sune Sport behov for god kommunikasjon med bransjeløsningen Btwentyfour for ordre, bestillinger og fakturaer med deres kunder og leverandører. iSYS sitt integrasjonsteam setter opp kommunikasjonen og integrasjonen med Visma.net, slik at man får automatiserte prosesser og god kontroll.

“Vi valgte iSYS da de kan levere tjenester som bidrar til økt effektivitet i vår bedrift. Ved å velge iSYS får vi nå samlet tre kritiske tjenester for vår bedrift hos én leverandør.
Fra første møtet har vi følt at våre behov og utfordringer har blitt møtt med forståelse og kunnskap. iSYS har kommet med konstruktive og gode tilbakemeldinger med gode forslag til hvordan vi kan løse utfordringer på best mulig måte.
Vi gleder oss til å ta i bruk systemene som vil hjelpe oss til å få en mer effektiv hverdag..”

Christian Kjemperud, Daglig leder i Sune Sport AS

Forrige
Forrige

Econova AB med FEED som PIM

Neste
Neste

Grønn Industri er ny kunde