Fibo med feed® PIM

Fibo AS, en ledende aktør innen byggeindustrien, har valg av feed® som sin nye Product Information Management (PIM)-løsning.

Dette strategiske trekket markerer et viktig skritt for Fibo i deres kontinuerlige innsats for å optimalisere håndteringen av produktdata.

Om Fibo AS

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Veggsystemet deres er enkelt å installere, holdbart og er et miljøvennlig valg.

Fibo ser mot feed® for å effektivisere administrasjonen av produktinformasjonen for sine hjemmesider, samt integrering med de sentrale produktdata-basene NOBB i Norge og FINFO i Sverige.

Hvorfor feed®?

Valget av feed® som PIM-løsning er en del av Fibos digitale transformasjon. feed® tilbyr en brukervennlig, fleksibel plattform som effektiviserer datahåndtering og distribusjon. Med feed® kan Fibo sikre konsistent og nøyaktig produktinformasjon på tvers av flere kanaler.

1. Sentralisert Produkthåndtering: Samler all produktinformasjon på ett sted, noe som gir bedre oversikt og kontroll.

2. Effektivisering av Arbeidsflyt: Automatisering av prosesser reduserer tidsbruk og feilmarginer i datahåndteringen.

3. Forbedret Datakvalitet: Sikrer at produktinformasjon er nøyaktig og oppdatert, noe som er essensielt for kundetillit.

4. Enklere tilpasning til markedskrav: Gjør det raskere å tilpasse produktinformasjon til spesifikke markedsbehov, spesielt viktig for å imøtekomme kravene i NOBB- og FINFO-databasene.

feed® PIM er førstevalget til byggebransjen i Norden hvor digitalisering blir stadig mer sentralt. Ved å ta i bruk feed® viser Fibo AS sin forpliktelse til teknologisk fremgang og kvalitetsforbedring, både for sine kunder og i den bredere byggebransjen.

Les mer om Fibo her: https://fibo.no/

Forrige
Forrige

Heimer AS går inn i fremtiden InStock WMS

Neste
Neste

Torshov Sport med Digitalt Løft 🚀