Torshov Sport med Digitalt Løft 🚀

Torshov Sport er en av landets ledende aktører innen sportsbransjen med dedikerte avdelinger innen Fotball, Løp, Hockey og Klubb.

I høst har de vært igjennom en stor digital transformasjon med bytte av POS løsning til Front Systems, en ren skybasert POS-løsning som utmerker seg som ekstremt brukervennlig og optimal i forhold til integrasjoner. Med Norce som netthandelsplattform b2c og en egenutviklet b2b-portal i samarbeid med Stadion, er gode integrasjoner en forutsetning for flyt mellom de ulike salgskanalene. 

Visma Business er implementert som ERP for hele kjeden og ivaretar all økonomi.

Full implementering av InStock WMS

Tidligere ble InStock kun benytter for plukk av ordre, men er nå fullimplementert i alle ledd med Varemottak, Plukk, Telling, Retur, se beholdning og transaksjoner.

InStock holder kontroll på all beholdning av varer i alle avdelinger og er også integrert med Klarna for oppdatering av ordre og returer.

Resultatet?

Full kontroll og null forvirring.

feed® PIM i midten

feed® PIM er benyttet i flere år og er sentral i midten av all produktberikelse i en enorm verden av produkter, og styring til alle ulike kanaler.

feed® er integrert med netthandel levert fra Norce og interne bestillingssystemer.

Les mer om feed® PIM

Torshov Sport sine ord om prosessen

“Vi jobber nå på spreng med å migrere alle våre avdelinger for å samles i et «logistikksenter» med felles kunde- og vareregister. Vi håper våre kunder ikke har lidd av vår omstillingsprosess og ser frem til å bli godt kjent i nytt moderne system for å utvikle vårt konsept videre. Slike betydelige omstillinger skjer vel sjeldent uten at det dukker opp utfordringer underveis. Vi er derfor svært glade for å ha iSYS med på laget, som i prosjektet har strukket seg langt utover det man kan forvente for å sikre gode løsninger. “

Ole Petter Bømark, Torshov Sport

Resultatet av alt dette? 

En lynrask og effektiv Torshov Sport, som håndterer salg og lager med større presisjon enn noen gang.

Torshov Sports digitale transformasjon er ikke bare et skritt fremover – det er et gigahopp inn i fremtiden for detaljhandelen!

Les mer på deres hjemmeside https://www.torshovsport.no/

Forrige
Forrige

Fibo med feed® PIM

Neste
Neste

E-wheels og Kajakk og Fritid med feed PIM og InStock WMS