Garda Sikring med feed® PIM

Garda Sikring AS har valgt feed® som sin PIM-løsning for oppdatering av produktdata på alle ønskede språk, for bruk på nettsider, nettbutikker og bransjedatabaser.

Sikret samfunn og verdier i over 100 år

Trygghet og sikkerhet ligger i Garda Sikrings DNA, og har vært grunnlaget for deres eksistens i mer enn 100 år.

Garda Sikring er et konsern bestående av flere avdelinger som alle har sin unike historie, men med en klar felles visjon. Gjennom et århundre har de sikret eiendom, verdier og mennesker både lokalt og nasjonalt. Deres ansatte drives av kompetanse, stort kundefokus og engasjement for å tilby innovative, solide og bærekraftige løsninger for dagens og morgendagens sikkerhetsutfordringer.

“På grunn av stor mengde produkter, hadde vi behov for et brukervennlig system som kunne håndtere ulike integrasjoner. Vårt ERP-system er integrert med feed®, og produktene berikes her med beskrivelser, teknisk data, bilder og datablader. Fra Feed blir aktuelle produkter synkronisert med vår WooCommerce løsning på nettsiden, slik at vi kun trenger å vedlikeholde produktinformasjonen på ett sted. På denne måten blir feed® vår viktigste kilde for produktinformasjon, både internt og ut mot kunder.”

Gunn Kristin Vestgård, Markedsansvarlig, Garda Sikring AS

Fokus på bærekraft

For Garda Sikring er det viktig å utvikle seg videre. Bærekraft og samfunnsansvar er implementert i deres strategier med tydelige mål som er godt forankret hos ansatte, styret og ledelse.

Forrige
Forrige

Jakt & Friluft med feed® PIM

Neste
Neste

Gilje Tre med feed® PIM