Jakt & Friluft med feed® PIM

Jakt & Friluft har siden 1989 solgt varer innen jakt, fiske og friluft og omsetter i dag for over to hundre millioner kroner.

Med tungt fokus på våpen og ammunisjon er de blitt ledende i Norge på våpenhandel og sitter på de største merkevarene som er å finne i bransjen.

Jakt & Friluft har fysiske butikker i Arendal og Gjøvik, samt en nettbutikk. Thomas Venemyr i Jakt & Friluft, forteller at deres fysiske butikker er det absolutt største da dette er typiske produkter hvor man gjerne vil se og kjenne på varene før en bestemmer seg.

Dette gir gjerne tryggere avgjørelser for kundene 

Om Jakt & Friluft AS

Hos Jakt & Friluft AS finner du kanskje Norges største utvalg av jakt, fiske og friluftsutstyr samlet på et sted. Enten du handler i deres forretning i Arendal, på Gjøvik eller på nettet kan de tilby et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra kjente produsenter til konkurransedyktige priser.

Jakt & Friluft eies og drives av villmarks-entusiaster, noe som også er et krav til alle som jobber der.

Med ny nettbutikk-løsning i sikte så bedriften behov for en PIM-løsning. Det er mye kapitalvarer og behovet for bedre håndtering og informasjonsflyt ble tydelig. Valget om å bruke feed® ble tatt tidligere i 2022, men har først trådt i kraft nå. 

Foreløpig er Jakt & Friluft ferske med feed®, men sier at de med tid ønsker å bruke løsningen i større og større grad.

De legger ekstra fokus på mulighetene som kommer med å kunne flytte og supplere informasjon på en enkel måte. 


Jakt & Friluft lanserer ny nettbutikk i Q1, 2023 hvor feed® PIM danner grunnlag for alle produktdata.

Se deres hjemmeside jaktogfriluft.no

Forrige
Forrige

GPA Flowsystem med feed® PIM

Neste
Neste

Garda Sikring med feed® PIM