Hallingplast med feed® PIM

Hallingplast AS, en ledende produsent av plastrørsystemer for infrastruktur, har valgt feed® som sin nye PIM-løsning. Dette strategiske trekket markerer en milepæl for selskapet i deres kontinuerlige streben etter å forbedre produktdatahåndtering og digitalisering av forretningsprosesser.

En ny æra for produktinformasjon

Hallingplast AS har lenge vært anerkjent for sitt fokus på kvalitet, innovasjon og bærekraft i produksjonen av plastrørsystemer. Med et bredt spekter av produkter som tjener ulike sektorer, fra vann og avløp til industriapplikasjoner, er nøyaktig og effektiv forvaltning av produktinformasjon avgjørende for selskapets suksess.

Valget av feed® som PIM-system er et naturlig steg i Hallingplast sin digitale transformasjon. feed® er kjent for sin fleksibilitet, brukervennlighet og evne til å integrere sømløst med andre systemer, noe som gjør det til en ideell løsning for Hallingplast. Med feed® kan Hallingplast forvente en mer strømlinjeformet prosess for å samle, forvalte og distribuere produktinformasjon på tvers av ulike kanaler og plattformer.

Forventede Fordeler

Implementeringen av feed® vil tilby flere nøkkelfordeler for Hallingplast, inkludert:

  • Forbedret Datakvalitet: Med et sentralisert system for produktinformasjon, kan Hallingplast sikre konsistens og nøyaktighet i produktdata på tvers av alle salgs- og markedsføringskanaler.

  • Økt Effektivitet: Automatisering av datahåndteringsprosesser reduserer manuelt arbeid og muligheten for feil, noe som frigjør tid for teamet til å fokusere på kjernevirksomheten.

  • Forbedret Kundeopplevelse: Nøyaktig og detaljert produktinformasjon tilgjengelig på tvers av digitale plattformer forbedrer kundens kjøpsopplevelse og støtter bedre beslutningsprosesser.

  • Styrket Markedstilpasning: Med rask og effektiv oppdatering av produktinformasjon kan Hallingplast raskt tilpasse seg markedsendringer og kundenes etterspørsel.

Implementeringsfase

Implementeringen av feed® hos Hallingplast vil følge en strukturert tilnærming, med fokus på å sikre en sømløs overgang fra eksisterende systemer. Prosjektet vil involvere tett samarbeid mellom Hallingplast og feed® for å tilpasse løsningen til selskapets spesifikke behov og integrere den med andre nøkkelsystemer, som ERP, NOBB-databasen og nettsider.

Fremtidige perspektiver

Valget av feed® som PIM-løsning åpner nye muligheter for Hallingplast i deres digitale reise. Med en mer effektiv og dynamisk forvaltning av produktinformasjon, er selskapet bedre rustet til å møte fremtidens utfordringer og utnytte nye muligheter i markedet. Dette strategiske trekket bekrefter Hallingplast sitt engasjement for innovasjon og kvalitet, og posisjonerer selskapet for fortsatt vekst og suksess i årene som kommer.

Les mer på deres hjemmeside her https://www.hallingplast.no/

Forrige
Forrige

Mitsubishi Electric Norge med feed® PIM

Neste
Neste

iSYS presenterer feed® PIM og InStock WMS på D-Congress i Gøteborg