Mitsubishi Electric Norge med feed® PIM

Mitsubishi Electric Norge går digitalt fremover med valg av feed® som PIM-løsning

Som et globalt anerkjent merke innen produksjon og salg av elektriske og elektroniske produkter og systemer, strekker Mitsubishi Electrics virksomhetsområde seg over et bredt spekter av sektorer. Ved å velge feed® som sin PIM-løsning, tar Mitsubishi Electric Norge i bruk en plattform kjent for sin skalerbarhet, fleksibilitet og brukervennlighet. Dette valget understreker selskapets mål om å sentralisere og automatisere håndteringen av produktinformasjon, noe som vil føre til forbedret datakvalitet og mer effektive arbeidsprosesser.

feed® tilbyr uendelige muligheter for integrasjoner, som vil gjøre det enklere for Mitsubishi Electric Norge å dele nøyaktig og oppdatert produktinformasjon med forhandlere og kunder gjennom ulike kanaler. Dette er spesielt relevant i lys av selskapets planer om å forbedre brukeropplevelsen på sin kommende kundeportal og webshop.

Varmepumper

Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er luft-til-luft varmepumpen. Denne utnytter energien i uteluften og varmer opp, eller kjøler ned luften innendørs. Enhetene er ofte små og relativt enkle å installere.

Mitsubishi Electric finner løsningen for ditt behov enten du ønsker bedre komfort, mye varme, deilig kjøling, godt inneklima, lavere strømregning, eller raskere og rimeligere oppvarming av tappevannet.

Gjennom implementeringen av feed® viser Mitsubishi Electric Norge sin forpliktelse til å omfavne digital innovasjon og forbedre kundetilfredsheten. Dette strategiske valget posisjonerer dem for videre vekst og suksess i det digitale markedet, med et sterkt fokus på å møte fremtidens utfordringer gjennom teknologisk fremgang.

Les mer på deres hjemmeside her https://no.mitsubishielectric.com/no/

Forrige
Forrige

Mustad har valgt feed® som sin nye PIM-løsning

Neste
Neste

Hallingplast med feed® PIM