Møt vår partner: Mediasignal

Mediasignal Oy er et finsk selskap som spesialiserer seg i digitale tjenester og løsninger for ulike medieplattformer.

Selskapet tilbyr en rekke tjenester som inkluderer webutvikling, digital markedsføring, og grafisk design, samt utvikling av brukervennlige grensesnitt for både web og mobile enheter. Mediasignal Oy har som mål å hjelpe sine kunder med å styrke deres online nærvær gjennom innovative og effektive digitale løsninger. Selskapet legger stor vekt på kundetilpassede løsninger og streber etter å levere produkter og tjenester av høy kvalitet som møter de spesifikke behovene til hver enkelt kunde.

Mediasignal Oy har utvidet sitt virke utover Finland og har også etablert kontorer i Sverige og Norge.

Mediasignal har utviklet DAM-løsningen ImageBank X som nå er fullintegrert med feed® PIM, og et sterkt supplement til våre kunder som har behov for en slik løsning.

ImageBank X - DAM

Forbedre effektiviteten til selskapets ressursforvaltning med ImageBank X, en DAM-plattform designet for å enkelt lagre, organisere og distribuere dine verdifulle digitale ressurser.

Administrer dine digitale ressurser sømløst mens du utnytter AI for å strømlinjeforme arbeidsflyter og optimalisere ressursallokeringen.

Fra produktbilder til promovideoer, pressemeldinger til presentasjoner, ImageBank X gir deg muligheten til å administrere alle filtyper og størrelser uten problemer. Tilgjengelig via hvilken som helst nettleser, hvor som helst i verden, vår skybaserte løsning sikrer uslåelig bekvemmelighet og fleksibilitet.

Si farvel til kjedelige oppgaver med filhåndtering og hei til optimaliserte arbeidsflyter – la ImageBank X med AI revolusjonere din digitale ressursforvaltning.

ImageBank X er fullintegrert med feed® PIM

Les mer her https://imagebankx.no/

Forrige
Forrige

Møt vår partner: Monitor ERP

Neste
Neste

Micro Matic Norge med feed® PIM