Mustad har valgt feed® som sin nye PIM-løsning

O. Mustad & Søn, en ledende global aktør innen fiskekroker og fiskeutstyr, har valgt å gå for feed® PIM.

Dette trekket markerer en strategisk avgjørelse å bevege seg bort fra en tidligere kostbar og kompleks løsning, mot en mer kostandseffektiv og brukervennlig plattform.

Etter flere år med å navigere i kompleksiteten og de høye kostnadene assosiert med deres tidligere PIM-system, tok Mustad initiativet til å søke en løsning som kunne tilby fleksibilitet og skalerbarhet. 

Valget falt på feed®, kjent for sin intuitive brukeropplevelse og kostnadseffektivitet.


Om Mustad:

O. Mustad & Søn er et internasjonalt selskap med en lang og stolt historie som strekker seg tilbake til 1832, da det ble grunnlagt i Norge.

Gjennom sin lange historie har Mustad utviklet seg fra en liten spikervirksomhet til å bli en ledende produsent og innovatør innen fiskekroker og fiskeredskaper.

Selskapet har opprettholdt sitt rykte for kvalitet og innovasjon gjennom årene, og Mustad-produkter er velkjente og respekterte blant fiskere over hele verden.

Mustads hovedprodukt, fiskekroken, har gjennomgått betydelige forbedringer og innovasjoner siden selskapet først startet med produksjonen. Selskapet har vært pionerer innen utviklingen av nye produksjonsteknikker og materialer, noe som har bidratt til å forbedre både ytelsen og påliteligheten til fiskekroker.

I tillegg til fiskekroker, har Mustad utvidet sitt produktspekter til å inkludere en rekke andre fiskerelaterte produkter, som fiskesnører, verktøy, og tilbehør, som alle er designet for å forbedre fiskeopplevelsen for både fritids- og profesjonelle fiskere.

O. Mustad & Søn opererer globalt, med distribusjon og salg i over 160 land. Selskapet har også et sterkt fokus på bærekraft og miljøvern, og jobber kontinuerlig med å forbedre sine produksjonsprosesser og produkter for å minimere miljøpåvirkningen.

Med sin lange historie, dedikasjon til kvalitet og innovasjon, og et sterkt engasjement for bærekraft, fortsetter O. Mustad & Søn å være en ledende aktør i fiskeindustrien.

Les mer og se deres produkter her: https://mustad-fishing.com/no 

Forrige
Forrige

Møt vår partner: Abacus IT!

Neste
Neste

Mitsubishi Electric Norge med feed® PIM