PARAT Halvorsen AS med InStock WMS for bedre lagerstyring

PARAT Halvorsen AS, en ledende produsent av industrielle varme- og dampsystemer, harer ny kunde av iSYS og bruker av InStock WMS, som sin nye løsning for lagerstyring. 

Dette valget er en del av selskapets strategi for å modernisere og effektivisere sine operasjoner.

Med en lang og rik historie i industrien, har PARAT Halvorsen sett et økende behov for en mer sofistikert teknologi for å håndtere sitt voksende lager. 

InStock, som er kjent for sin brukervennlighet og avanserte funksjonalitet, ble valgt fordi det kan integreres sømløst med selskapets eksisterende systemer og samtidig bringe moderne løsninger og skalerbarhet for fremtiden.

InStock vil tilby sanntids oversikt over lagerbeholdningen og forbedre nøyaktigheten i lageroppdateringene. 

Overgangen til InStock representerer et viktig skritt fremover for PARAT Halvorsen i deres kontinuerlige streben etter innovasjon og teknologisk utvikling.

PARAT Halvorsen er verdens ledende leverandør av bærekraftige damp- og varmeanlegg. Med samfunnsoppdraget dypt integrert i de daglige operasjonene, jobber PARAT hver dag for å skape en mer bærekraftig industri over hele verden. I dag finnes komplette systemer levert til alle verdens hjørner hvor deres teknologi bidrar til å redusere millioner av tonn CO2-utslipp årlig.

Med lang tradisjon for kvalitet og pålitelighet har PARAT siden 1842 utviklet seg fra en ren produktleverandør, til å bli en komplett leverandør av avanserte system-løsninger til alle typer prosesser som krever varme. En bedrift med lokal stolthet og global påvirkningskraft fra den lille sørlandsbyen Flekkefjord.

Deres produkter og løsninger er delt inn i følgende forretningsområder:

  • Industri

  • Marine

  • Offshore

  • Service og ettermarked

Les mer på deres hjemmeside https://www.parat.no/no/

Forrige
Forrige

Micro Matic Norge med feed® PIM

Neste
Neste

Max Fritid Engros AS med feed® PIM