Q-light AS - ny kunde med feed® PIM

Q-light AS er ny kunde og bruker av feed® PIM

Vi kan med glede dele at Q-light AS, en ledende leverandør av innovative belysningsløsninger, har valgt feed® som PIM-løsning.

I en tid preget av stadig økende digitale forventninger fra kunder, er det avgjørende for bedrifter å ha en effektiv måte å håndtere og distribuere produktinformasjon på. Med feed® PIM kan Q-light AS sentralt administrere og berike produktdata, slik at de kan levere nøyaktig og konsistent produktinformasjon til kunder og partnere på tvers av kanaler og plattformer.

Valget av iSYS som PIM-partner er en strategisk beslutning for Q-light AS. Ved å implementere feed® PIM, kan de forvente å oppnå flere fordeler, inkludert:

1. Økt effektivitet: Redusert manuell inndata og feil gjennom automatisert produktinformasjonshåndtering.

2. Forbedret kundetilfredshet: Leverer konsistent og nøyaktig produktinformasjon til kundene.

3. Raskere tid til markedet: Muligheten til å lansere nye produkter raskere med korrekt informasjon.

4. Internasjonal vekst: Lettere tilpasning til ulike markeder og språk.

Oppsummert er partnerskapet mellom Q-light AS og iSYS en gledelig nyhet for begge parter. Q-light AS vil dra nytte av feed® PIMs avanserte funksjonalitet for produktinformasjonsstyring, mens iSYS vil få muligheten til å vise frem sin innovative teknologi i et stadig voksende marked.

Om Q-light:

Et heleid norsk firma, bestående av genuint interesserte medarbeidere med meget høy kompetanse og lang erfaring innenfor elektrobransjen. Firmaet har en flat organisasjon som fører til raske beslutningsveier og korte prosesser for produktutvikling og produktforbedring, for å sikre at våre produkter til enhver tid innehar moderne teknologi og tidsriktig design. Q-Light AS ble etablert i 2012, med hovedkontor og lager i Kristiansand.

Les mer på qlight.no

Forrige
Forrige

Valla Däck - ny kunde med InStock WMS

Neste
Neste

Kan IT-løsninger hjelpe deg med å kutte kostnader?