Valla Däck - ny kunde med InStock WMS

Valla Däck, en av de ledende aktørene innen dekk- og felgbransjen i Norden, har nylig tatt et strategisk steg for å styrke deres lagerstyringssystem. Med InStock WMS fra iSYS som sitt nyeste tilskudd, forbereder de seg på å ta sitt lager til neste nivå.

Et Kort Blikk på Valla Däck

Valla Däck, med sin base i Sverige, har i mange år vært synonymt med førsteklasses dekk og felger. De har bygget sitt rykte på kvalitetsprodukter og førsteklasses service, og de betjener en bred kundebase som inkluderer alt fra privatpersoner til profesjonelle verksteder. Med et bredt spekter av produkter og stadig økende etterspørsel, var det på tide for Valla Däck å oppgradere sin lagerstyring.

InStock WMS fra - Den Riktige Løsningen

Valla Däck valgte å implementere InStock WMS som en del av deres strategiske plan for å forbedre lagerstyringen. InStock WMS er kjent for sin evne til å effektivisere lageroperasjoner, optimalisere lagerbeholdning og redusere feilrate. Dette gjør det til den ideelle løsningen for bedrifter som Valla Däck som ønsker å forbedre sin logistikk og tilfredsstille kundenes behov enda bedre.

Fordelene av InStock WMS

Med implementeringen av InStock WMS, kan Valla Däck nå dra nytte av flere betydningsfulle fordeler:

  1. Optimalisert lagerstyring:

    InStock WMS gir et sanntidsbilde av lagerbeholdningen, noe som gjør det enkelt å spore og administrere produkter. Dette bidrar til å unngå over- eller underbeholdning.

  2. Raskere plukkeprosesser.

    Med avansert plukkeoptimalisering kan Valla Däck nå fylle ordre raskere og med høy nøyaktighet, noe som øker kundetilfredsheten.

  3. Bedre sporbarhet.

    InStock WMS gir full sporbarhet for hver vare, fra mottak til levering. Dette gjør det enklere å håndtere garantier og kundeklager.

  4. Skalerbarhet.

    Systemet er skalerbart og kan tilpasses for å imøtekomme Valla Däcks vekst og endrede behov i fremtiden.

Valla Däck har alltid vært kjent for å levere førsteklasses produkter og tjenester til sine kunder. Med implementeringen av InStock WMS fra iSYS, har de nå et kraftig verktøy som vil hjelpe dem med å levere enda bedre. De er klare til å ta lagerstyring til neste nivå og møte de stadig økende kravene fra en konkurranseutsatt bransje.

I tiden som kommer, vil Valla Däck fortsette å styrke sitt partnerskap med iSYS og utforske alle muligheter som InStock WMS kan tilby. Dette er et eksempel på hvordan teknologisk innovasjon kan hjelpe bedrifter med å vokse og trives i dagens konkurransedyktige marked.

Så, neste gang du trenger førsteklasses dekk eller felger, kan du være sikker på at Valla Däck, styrket av InStock WMS, vil levere produktene raskt, nøyaktig og med den samme kvaliteten de alltid har vært kjent for.

Les mer på deres hjemmeside valladack.se

Norgesdekk etablerer seg i Sverige

Norgesdekk AS vokser ytterligere og etablerer seg nå i Sverige ved å kjøpe 67% av aksjene i den tradisjonsrike dekk- og felggrossisten Valla Däck AB. Selskapet består av Valla Däck AB med datterselskapene Valla Däckverkstad AB og Idealimport AB som selger balanseringslodd og reparasjonsmaterialer. Konsernet, som fyller 40 år i år, omsatte for over 190 mill. SEK i 2021. De tre tidligere eierne Conny Gustafson, Kenneth Undberg og Mats Andersson vil fortsatt eie 33% av aksjene i selskapet, samt være med og satse videre for fullt.

Les hele saken

Forrige
Forrige

Sunde Group velger feed® som sin PIM-løsning

Neste
Neste

Q-light AS - ny kunde med feed® PIM