Rørkjøp med feed® PIM

Rørkjøp AS har valgt feed® som sin nye PIM-løsning og trer inn i varmen som kunde i iSYS.

En fantastisk foroverlent kunde med god teknisk innsikt og forståelse, et selskap som er avhengige av gode og korrekte produktdata fra sine leverandører.

feed® skal hente produktdata fra VAVVS- (NRF) og NOBB-databasene, og også ha intgerasjoner med de leverandører som også benytter feed® PIM. Et unikt samarbeide på kryss og tvers for å sikre oppdaterte tekniske og markedsmessige produktdata.

Derfor feed®

feed® PIM har en fleksibel og robust løsning på beriking og utveksling av varedata. I kombinasjon med moderne teknologi, pris og dyktige kortreiste utviklere var valget av feed® enkelt for oss.

Lars O. Overskeid
Utviklingssjef

Rørkjøp har pr dd tre ulike nettbutikker som skal motta data fra feed® PIM.


Om Rørkjøp AS:

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede bestående av mer enn 460 rørleggerbedrifter. Samlet har de over 1500 rørleggere og er representert i alle landets fylker. Med egen nettbutikk på rorkjop.no, gjør de det enkelt for forbruker å finne produkter og bestille rørlegger på samme sted. For medlemsbedriftene legger de tilrette for økt konkurransekraft gjennom felles innkjøp og skreddersydde IT-systemer. Kjedekontoret Rørkjøp AS, har kontorer på Lierstranda mellom Asker og Drammen.

Av leverandører kan nevnes Tece, Korsbakken Bad, NUBI, Linn Bad, OSO Hotwater mfl.

Se mer på deres hjemmeside her

Forrige
Forrige

Hva vil ny versjon av NOBB bety for deg som bruker feed®?

Neste
Neste

GPA Flowsystem med feed® PIM