Wonderland med feed® PIM

Vi er stolte av å presentere at Wonderland AS har valgt feed® som sin nye PIM-løsning.

Prosjektet startet med overgang fra deres gamle PIM-løsning i begynnelsen av januar og var i full produksjon med feed® PIM 1. mars.

Pionerer på god søvn!

Siden 1969 har Wonderland blitt en av Skandinavias ledende produsenter av senger og madrasser og har forhandlere og butikker i hele Norden. I Åndalsnes har de bygget opp et unikt nettverk av lokale leverandører. Korte avstander gir en effektiv og kortreist produksjon.

Wonderland AS har stadig søkt etter måter å forbedre sin operasjonelle effektivitet og kundetilfredshet. Med introduksjonen av feed® PIM, vil selskapet kunne sentralisere og automatisere håndteringen av produktinformasjon, noe som er avgjørende i den stadig mer digitale handelsverdenen.

feed® og iSYS integrasjoner tilbyr en rekke funksjoner som er skreddersydd, inkludert automatisert datainnhenting, avansert produktkategorisering og integrasjoner med ulike salgskanaler. Dette vil ikke bare effektivisere interne prosesser for Wonderland AS, men også sikre at kundene får konsekvent og nøyaktig produktinformasjon på tvers av alle plattformer.

Med overgangen til feed® PIM, posisjonerer Wonderland AS seg som en fremtidsrettet aktør i detaljhandelen, med en økonomisk og fremtidsrettet løsning.

Les mer om Wonderland AS her https://wonderlandbeds.no/

Forrige
Forrige

Max Fritid Engros AS med feed® PIM

Neste
Neste

Møt vår partner: CalWin