Møt vår partner: CalWin

CalWin - et Bransje-ERP system for vindu- og dørindustrien

CalWin AS, grunnlagt i 1985, er en ledende aktør innen IT-løsninger for vindu- og dørindustrien, eiet av fremtredende selskaper innen bransjen i Norge. Med en solid forankring i bransjen og et langsiktig fokus på innovasjon, har CalWin etablert seg som den primære leverandøren av bransjespesifikke IT-løsninger i både Norge og Sverige, og har også utvidet sin tilstedeværelse betydelig i Storbritannia.

CalWin-løsningen har gjennom årene blitt kontinuerlig forbedret og tilpasset for å imøtekomme de spesifikke behovene til vindu- og dørindustrien. Den omfatter nå et bredt spekter av funksjoner som er skreddersydd for bransjen, og som ikke nødvendigvis finnes i generelle ERP-systemer. Med hovedkontor i Ålesund og avdelingskontorer spredt over Kristiansand, Drammen, Gjøvik, Litauen og Storbritannia, har CalWin et solid fundament for å betjene kundene effektivt og tilby lokal støtte.

Det som skiller CalWin AS mest ut er dens dyptgående bransjekunnskap og ekspertise. Selskapet er anerkjent for å være erfarne og kompetente rådgivere og konsultasjonspartnere innen dør- og vindusindustrien. Mens CalWin i seg selv er en fleksibel IT-løsning, har den også muligheten til å integreres med andre systemer for å skape en helhetlig og sømløs arbeidsprosess for kundene.

Nordic Door AS

Et godt eksempel på CalWins integrasjonsmuligheter er løsningen mellom CalWin og InStock WMS som er i bruk hos dørfabrikken Nordic Door AS i Lyngdal. 

Denne typen integrasjoner muliggjør en mer effektiv og automatisert flyt av informasjon og data mellom ulike systemer, og bidrar dermed til å øke produktiviteten og forbedre arbeidsprosessene hos våre kunder.

Les nyhetssak om Nordic Door og InStock her

Om du ønsker mer informasjon så kan du gjerne besøke deres hjemmeside www.calwin.no, eller dere LinkedIn-profil https://www.linkedin.com/company/calwin-as

Påmelding til deres nyhetsbrev gjør du ved å følge denne linken:  http://eepurl.com/iKZXNk

Forrige
Forrige

Wonderland med feed® PIM

Neste
Neste

Møt vår partner: CoreTrek