E-wheels og Kajakk og Fritid med feed PIM og InStock WMS

E-Wheels Norge AS, E-Wheels Europe AB og Kajakk og Fritid AS er nye kunder av iSYS og brukere av feed PIM og InStock WMS. Selskapene har felles eierskap fra Sveinung Kristiansen Holding AS.

E-Wheels Norge AS ble grunnlagt i 2014 og er sammen med E-Wheels Europe AB en av Nordens største forhandlere av personlige elektriske kjøretøy. De fører blant annet sine egne merkevarer E-Wheels, Momas, Fosna og Avelo hvor fordyrende mellomledd er fjernet. Med over 260 000 fornøyde kunder har E-Wheels bidratt til en grønnere hverdag ved å tilgjengliggjøre elektriske transportalternativer.

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har de hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som de opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. De har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. 

Med feed® PIM vil man samle alle produktdata for alle selskap i alle land, i et verktøy som gir oversikt og kontroll, og full fleksibilitet for visning av produkter i de ulike markedene i Europa. InStock WMS gir full kontroll over varebeholdning og vareflyt på alle lager i ulike land og butikker, og bidrar til mer effektiv lagerstyring og operasjoner for alle selskap.

Valget av feed® PIM og InStock WMS av E-wheels og Kajakk & Fritid indikerer en strategi rettet mot å forbedre effektiviteten og nøyaktigheten i håndteringen av produktinformasjon og lagerstyring, noe som er avgjørende for bedrifter som opererer i den stadig voksende og konkurranseutsatte sports- og fritidsbransjen.

Les mer på deres nettbutikker her:

https://www.e-wheels.no/

https://www.kajakk-fritid.no/

Forrige
Forrige

Torshov Sport med Digitalt Løft 🚀

Neste
Neste

Wilhelmsen Chemicals med feed® som PIM-løsning