Wilhelmsen Chemicals med feed® som PIM-løsning

Wilhelmsen Chemicals AS er en av verdens ledende produsenter og distributør av marine kjemikalier. I Skandinavia er de en ledende produsent. De leverer produkter, blant annet under merkevaren Blåtind, samt er leverandør til det private label-markedet med industrielle, kjemiske og tekniske produkter.

De har nå valgt feed® som deres PIM-løsning. Dette valget vil bidra til å optimalisere produktinformasjonsprosesser, som vil gi deres kunder enda bedre data for salg og bruk knyttet til sine produkter. 

Wilhelmsen Chemicals

Wilhelmsen Chemicals ble etablert i 1965 og tilbyr et konkurransedyktig utvalg av kjemikalier av høy kvalitet og leiefylling, utviklet og produsert på Kjøpmannskjær, Nøtterøy, Norge. Det er avgjørende å sikre at produktinformasjonen er nøyaktig, oppdatert, og lett tilgjengelig for både interne team og kunder. Som en spesialist innen kjemi, er de dedikert til å opprettholde høyeste standarder i alle aspekter av deres virksomhet.

feed® er en avansert PIM-løsning som er utviklet for å hjelpe bedrifter med å administrere og dele produktinformasjon effektivt. Ved å implementere feed®, har Wilhelmsen Chemicals tatt et viktig skritt mot å forenkle sine prosesser med produktinformasjon og oppnå en rekke fordeler, inkludert:

  1. Sentralisert Produktinformasjonshåndtering: feed® gir Wilhelmsen Chemicals muligheten til å samle all produktinformasjon på ett sted. Dette gjør det enkelt å oppdatere, vedlikeholde og dele informasjon om deres omfattende produktportefølje.

  2. Forbedret Kvalitetskontroll: Med feed® kan Wilhelmsen Chemicals implementere strenge kvalitetskontrollprosesser for produktinformasjon. Dette sikrer at all informasjon som deles med kunder og partnere, er nøyaktig og oppdatert.

  3. Effektiv Tid-til-Markedet: Ved å forenkle produktinformasjonshåndtering, kan Wilhelmsen Chemicals redusere tiden det tar å lansere nye produkter eller oppdaterte produktversjoner. Dette gir dem en konkurransefordel ved å være raskere i markedet.

  4. Produktinformasjon tilpasset kundens behov: Med feed®, kan Wilhelmsen Chemicals enklere tilpasse produktinformasjon for ulike kundesegmenter, noe som gjør det lettere å imøtekomme spesifikke behov og preferanser.

  5. Forbedret produktdata: Ved å tilby nøyaktig og lett tilgjengelig produktinformasjon, kan Wilhelmsen Chemicals forbedre og tilby sine kunder gode beskrivelser og materiell til sine kunder. Som igjen kan bidra til økt salg. 

Wilhelmsen Chemicals' valg av feed® som deres PIM-løsning understreker deres engasjement for å levere høykvalitetsprodukter og tjenester til sine kunder. 

Med feed® som et kraftig verktøy er Wilhelmsen Chemicals klare til å møte fremtidige utfordringer og muligheter med større selvtillit, samtidig som de fortsetter å tilby innovative løsninger som oppfyller behovene til deres mangfoldige kundebase.

Les mer på deres hjemmeside https://www.wilhelmsenchemicals.no/

Forrige
Forrige

E-wheels og Kajakk og Fritid med feed PIM og InStock WMS

Neste
Neste

Sunde Group velger feed® som sin PIM-løsning