Møt vår partner: CoreTrek

CoreTrek er en ledende aktør i Norge innen nettløsninger og digital markedsføring.

Med over 23 års erfaring i bransjen har CoreTrek et solid fundament for å skape nettsider og nettbutikker som skiller seg ut og gir enestående brukeropplevelser. De har de siste årene hatt sterk vekst og har nå rundt 90 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Oslo, Sandefjord og Sandnes i tillegg til noen medarbeidere som jobber remote fra utlandet.

Et av kjerneområdene til CoreTrek er å tilby nettbutikkløsninger med WooCommerce, som er en av de mest populære plattformene for e-handel.

CoreTrek har spesialisert seg på å utvikle nettbutikker som ikke bare ser bra ut, men som også er optimalisert for å generere salg og konverteringer.

Ved å integrere WooCommerce med feed® PIM sikrer CoreTrek at nettbutikkene deres har en effektiv produktinformasjonsstyring, som gir kundene en sømløs handleopplevelse.

Med et dedikert team av eksperter innen WordPress og WooCommerce, kan CoreTrek skreddersy løsninger som passer perfekt til kundenes behov og mål.

Enten det er en B2B eller B2C nettbutikk, fokuserer CoreTrek på å levere funksjonelle og brukervennlige løsninger som bidrar til økt salg og vekst for kundene.

Ved å velge CoreTrek som din samarbeidspartner for nettbutikkløsninger, får du ikke bare tilgang til avansert teknologisk ekspertise, men også en dedikert støtte gjennom hele prosessen. Fra planlegging og design til implementering og drift, vil CoreTrek være der for å sikre at din nettbutikk oppfyller alle krav og forventninger.

Med et sterkt fokus på kundetilfredshet og resultatorientert tilnærming, er CoreTrek det ideelle valget for bedrifter som ønsker å ta sin e-handel til neste nivå.

De ønsker også å være en komplett partner for våre kunder og tilbyr derfor en aktiv oppfølging med måling av resultater og tilpasset digitalmarkedsføring for nettbutikkene de leverer.

Kundecase

CoreTrek har jobbet med iSYS og feed® i mange år allerede.

I disse dager kjører de et stort prosjekt med ny nettbutikk og kundeportal for Mitsubishi Norge – les om saken her:

Fra før har de mange nettbutikker som er integrert med feed®.

Dette er 3 eksempler på dette:  

Ta kontakt med deres salgssjef Arild Neste, (arild@coretrek.no) dersom dere ønsker med informasjon eller har en forespørsel.

Se mer på deres hjemmeside https://www.coretrek.no/

Forrige
Forrige

Møt vår partner: CalWin

Neste
Neste

Castor AS med feed® som PIM-løsning