Sunde Group velger feed® som sin PIM-løsning

Sunde Group, kjent for sin merkevare Sundolitt, har tatt et strategisk skritt mot digitalisering ved å implementere feed® som sin Product Information Management (PIM)-løsning. Dette valget vil bidra til å forbedre produktinformasjonshåndtering, datakvalitet, og automatisering av prosesser.

feed® PIM gir Sunde Group muligheten til å sentralisere og strukturere produktinformasjonen, noe som sikrer nøyaktighet og konsistens på tvers av kanaler og markeder. Automatiseringen av prosessene frigjør ressurser og akselererer lanseringen av nye produkter, styrker konkurransedyktighet og forbedrer kundeopplevelsen. Sunde AS er nå godt forberedt for en digitalisert fremtid, og korrekte data i alle salgskanaler på alle språk.

Om Sunde Group:

Sunde Group la grunnlaget for en hel bransje gjennom å utvikle EPS-teknologien; prosessen hvor man omdanner styren til Isopor®. De er i dag verdensledende på området, og har virksomhet på et tyvetalls lokasjoner spredt over 6 land i Europa.

Sunde Group har ca 450 ansatte, og er i sterk vekst.

De leverer råvarer under merkenavnet Sunde® som videreforedles til bransjeledende løsninger til bygg- og anleggsindustrien, samt emballasjeløsninger til matindustrien. Dere produkter selges under merkenavnene Sundolitt® og Sunpack®.

Les mer på deres hjemmeside her: https://www.sundolitt.com/no/

Forrige
Forrige

Wilhelmsen Chemicals med feed® som PIM-løsning

Neste
Neste

Valla Däck - ny kunde med InStock WMS